Over mij

SERVICES

Linda Zwart

Hoi! Wat leuk dat je belangstelling hebt voor mijn werk. 

In 2012 rondde ik mijn opleiding als illustrator af aan de kunstacademie in Breda. In 2014 startte ik mijn eigen bedrijf als illustrator, maar ontwikkelde ik ook belangstelling voor het maken van film. Naast film en illustratie maak ik ook foto's. Ik noem mij om die reden ook beeldmaker. 

De afgelopen jaren heb ik voor verschillende christelijke organisaties films gemaakt. Ook heb ik twee jaar als Ambassadeur voor jongeren - ook als filmmaker - rondgelopen bij JOP Jong Protestant. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik een portfolio heb opgebouwd met kerk en geloof als thema. Dat was voor mij reden om deze site op te zetten: Geloven in Beeld. Naast mijn werk op www.lindazwart.nl.

Ik geloof in de kracht van beeld, maar ik geloof ook in de kerk en de mogelijkheden die een kerk heeft. Ik wil het geloof in beeld blijven brengen. 

Voorbereiding

Ik denk graag mee over een geschikte vorm en de mogelijkheden voor de film die je wil maken. In goed overleg wordt het doel van de film bepaald en de stijl en sfeer die je daarin aanspreekt. Vervolgens maak ik een voorstel en zal ik dat verwerken in een offerte. 

Uitwerking

Wanneer het voorstel is goedgekeurd en de datum van filmen en deadline zijn bepaald, kan het filmen beginnen. Het filmen en editen doe ik allemaal zelf. Bij de edit komt veel kijken. Daar komt het beeld en geluid samen en moet het een geheel gaan vormen. Let wel op dat muziek in de meeste gevallen apart moet worden aangeschaft. Deze kosten komen daar nog bovenop.  

Aanleveren

Het aanleveren gebeurt in drie stappen. Wanneer de eerste versie van de film klaar is zal ik die sturen en om feedback vragen. Vervolgens maak ik een nieuwe, tweede, versie. Deze versie is de versie zoals je de film kan verwachten. Het is nog mogelijk om een aantal details bij te werken, maar in deze versie zal ik geen grote veranderingen meer aanbrengen.  In totaal krijg je drie versies opgestuurd. De derde versie is de definitieve. 

Werkwijze

© 2020 Geloven in beeld. By Linda Zwart

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now